6.-20. august kommer 10 ungdommer i alder 18-25 år fra Czeck Republikk, Israel, Bulgaria, Italia, Sveits, Romania, Estland, Østerike og Spania til Norge for å delta på sommer camp i regi av Rotary. Gruppen skal være i Dalane, på Gaudland 6.- 10. og fortsetter så videre til Bryne og Sandnes for resten av oppholdet.

I anledning åpning av leiren ønsker vi velkommen til grillkveld på Gaudland mandag 6.august kl 19.00

Vi håper mange Rotarianere har anledning til være med å ønske ungdommene velkommen ved å delta på en grill/hyggekveld. Ta med ledsager og gjerne noen ungdommer som kan ha lyst til å hilse på gjestene.

Pga matservering ber vi om tilbakemelding innen 1.august
til Regine i Lund Rotary, tlf 412 01 642 eller på mail til reggi_78@hotmail.com

Arr blir for det meste utendørs, så kle deg etter været.

Mvh komiteen for RoundTrip avd. Dalane

Regine Heskestad       Ottar Skeide           Anne Margrethe Bendiksen
   tlf 412 01 642                             tlf 950 67 211                                                tlf 926 47 413
     Lund Rotary                             Egersund Rotary                                          Sokndal Rotary